De ce tine omul de afaceri George Soros banii la saltea

Postat la 20 iulie 2011 19 afişări

George Soros, unul dintre cei mai faimosi investitori dupa ce a dus la prabusirea lirei sterline in anul 1992, isi tine trei sferturi din activele fondului sau de investitii in lichiditati pentru ca pietele sunt prea imprevizibile.

Keith Anderson, seful fondului de hedging Quantum Endowment detinut de Soros, le-a cerut managerilor sai sa se retraga din tranzactii pentru a preveni cresterea pierderilor. Ca rezultat, activele fondului sunt constituite in prezent in proportie de 75% din li¬chiditati, iar firma asteapta oportunitati de investit, scrie Bloomberg. "Gasesc ca actuala situatie este mult mai de¬rutanta si mai greu de anticipat decat evenimentele din perioada de apogeu a crizei financiare. Pietele sunt instabile. Nimic nu este pe cale sa se prabuseasca, dar nicio solutie imediata", a spus Soros.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
George Soros,
lichiditati,
bani,
investitii
/actualitate/de-ce-tine-omul-de-afaceri-george-soros-banii-la-saltea-8508982
8508982
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.