De ce refuză loteria să-i dea marele premiu unui tată singur care are patru copii şi este şi şomer

Autor: Ioana Matei Postat la 14 decembrie 2018 543 afişări

Unui tată care are patru copii îi este refuzat un premiu la loterie de 200.000 de lire sterline după ce a fost acuzat că şi-a falsificat câştigul, potrivit unui articol publicat de Daily Mail.

De ce refuză loteria să-i dea marele premiu unui tată singur care are patru copii şi este şi şomer

Eric Walker are 56 de ani şi este şomer. El voia să revendice premiul obţinut după ce a răzuit un loz al Loteriei Naţionale din Marea Britanie, iar rezultatul a fost cele trei simboluri identice de care avea nevoie pentru a câştiga premiul de 200.000 de lire sterline al loteriei.

Organizatorii acestei loterii au refuzat să plătească spunând că unul dintre cele trei simboluri de pe loz era deteriorat. Un purtător de cuvânt al companiei care a lansat lozurile a confirmat faptul că o investigaţie a fost făcută, în urma căreia a rezultat că simbolurile au suferit alterări.

Walker refuză însă să renunţe la premiu şi spune că banii le-ar schimba viaţa. Potrivit DailyMail, Walker cumpără şase lozuri pe zi, are patru copii: „Am văzut cu ochii mei cum am câştigat 200.000 de lire sterline şi am fost înşelat. Încearcă să îmi spună că litera F a fost schimbată în E, dar am cumpărat biletul şi l-am răzuit eu însumi. Nu încerc să înşel”, a declarat el în interviul acordat Daily Mail.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
premiu,
refuz,
copii,
loterie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.