De ce da o primarie 35 milioane de euro pentru iarba? Raspuns: „Pentru ca ne permite legea”

Postat la 04 ianuarie 2011 7 afişări

Primaria lui Poteras cheltuieste 35 de milioane de euro pe amenajarea peisagistica a Sectorului 6. Lucrarile de arhitectura peisagistica si intretinere a spatiilor verzi vor fi incredintate unei singure firme, timp de patru ani, in urma unei licitatii restranse accelerate.

Potrivit site-ului guvernamental de licitatii, valoarea estimata a contractului este de 121 milioane de lei fara TVA, echivalentul a aproximativ 35 de mili-oane de euro. Asta inseamna ca, in fiecare an, Primaria Sectorului 6 va cheltui cate 8,75 milioane de euro pe intretinerea spatiilor verzi, adica 729.200 de euro lunar. Finantarea va fi asigurata din fonduri bugetare iar "lucrarile de arhitectura peisagistica si intretinerea spatiilor verzi si a locurilor de joaca se vor face pe o suprafata de maximum 2.500.000 de metri patrati si minimum 500.000 de metri patrati".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
PDL,
Poteras,
sector 6,
licitatie,
ADP,
spatii verzi
/actualitate/de-ce-da-o-primarie-35-milioane-de-euro-pentru-iarba-raspuns-pentru-ca-ne-permite-legea-7860735
7860735
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.