De ce a fost eliberat fiul fostului ministru Placinta – statutul parintilor, varsta frageda, educatia

Postat la 25 februarie 2011 17 afişări

Instanta a luat in considerare, in decizia de eliberare din arest a lui Andrei Placinta, varsta frageda, educatia si instructia primite de acesta si statutul socio-profesional al parintilor, care il sustin permanent, aratand ca, in aceste conditii, nu este indicata o ruptura de mediul familial.

Curtea de Apel Bucuresti a facut publica, joi, motivarea deciziei din 6 ianuarie prin care a decis definitiv cercetarea in libertate a fiului senatorului Sorina Placinta, Andrei Razvan Placinta, anchetat pentru mai multe fapte cu violenta comise asupra unui trecator, intr-o disputa dintre tanar si prietena acestuia. Instanta noteaza in motivare ca faptele de care este acuzat Andrei Placinta prezinta un grad de pericol social ridicat pentru ordinea publica, insa pecizeaza ca, in acelasi timp, la stabilirea pericolului public trebuie sa se aiba in vedere si datele ce sunt legate de inculpat. Astfel, in alegerea masurii preventive trebuie sa se tina seama de scopul acesteia, de gradul de pericol social al infractiunii, de sanatatea, varsta, antecedentele si alte situatii privind persoana fata de care se ia masura.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
placinta,
motivare,
decizie,
arest
/actualitate/de-ce-a-fost-eliberat-fiul-fostului-ministru-placinta-statutul-parintilor-varsta-frageda-educatia-8010435
8010435
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.