De câţi bani ai nevoie ca să portezi în altă reţea un număr de pe o cartelă prepay

Autor: Adrian Seceleanu Postat la 24 ianuarie 2013 18 afişări

Operatorii de telefonie mobilă Cosmote, Orange, RCS&RDS şi Vodafone continuă să subvenţioneze costurile transferării unui număr de telefon aferent unei cartele prepay dintr-o reţea în alta (portare), însă utilizatorii trebuie să fie gata să achite de la 3 până la 11 euro - pentru că noul operator le solicită să achiziţioneze credit în momentul portării, arată datele de pe paginile web ale operatorilor.

Operatorii de telefonie mobilă Cosmote, Orange, RCS&RDS şi Vodafone continuă să subvenţioneze costurile transferării unui număr de telefon aferent unei cartele prepay dintr-o reţea în alta (portare), însă utilizatorii trebuie să fie gata să achite de la 3 până la 11 euro - pentru că noul operator le solicită să achiziţioneze credit în momentul portării, arată datele de pe paginile web ale operatorilor.Orange, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, nu solicită nicio taxă clienţilor care vin cu un număr prepay în reţeaua companiei, dar aceştia trebuie să achiziţioneze o cartelă prepay, care are un preţ de aproximativ 27 de lei, şi credit inclus de 5 euro. Portarea numerelor prepay în reţeaua Orange nu este însă gratuită pentru un număr nelimitat de cartele. "Portarea numerelor pe Orange PrePay este gratuită pentru primele două numere. Începând cu al treilea număr se aplică o taxă de 6 euro, fără TVA. Ca ofertă specială, în acest moment nu se aplică nicio taxă pentru portarea numerelor în reţeaua Orange", potrivit datelor companiei.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cartelă prepay,
portabilitate
/actualitate/de-cati-bani-ai-nevoie-ca-sa-portezi-in-alta-retea-un-numar-de-pe-o-cartela-prepay-10520514
10520514
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.