De astăzi puteţi admira cărţile scrise, în ultimii ani, din spatele gratiilor - GALERIE FOTO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 04 februarie 2016 93 afişări

Într-o atmosferă liniştită şi datorită "numeroaselor cereri venite din partea presei", după cum a precizat Claudia Şerbănuţă, director al Bibliotecii Naţionale, instituţia în cauză a lansat expoziţia "Cărţi cu răspundere limitată". Mai exact, este vorba de cărţile semnate (din spatele gratiilor) de cei care au apelat la această variantă pentru a reduce din pedeapsa primită de către judecători.

 

În colecţia expusă la Biblioteca Naţională veţi regăsi autori precum Gigi Becali, George Copos sau Dan Voiculescu. Deşi instituţiile de presă au fost, în marea majoritate, prezente la eveniment, lansarea nu a trezit prea mult interes din partea cetăţenilor de rând.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/de-astazi-puteti-admira-cartile-scrise-in-ultimii-ani-din-spatele-gratiilor-galerie-foto-15032786
15032786
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.