Date noi în cazul crimelor de la Caracal

Postat la 07 august 2019 572 afişări

Gheorghe Dincă ar fi beneficiat de diferite sume de bani primite prin transferuri bancare, anchetatorii verificând operaţiunile pe care bărbatul le-a efectuat pentru a afla dacă există o legătură între aceste venituri şi comiterea unor infracţiuni, precizează surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Date noi în cazul crimelor de la Caracal

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că Gheorghe Dincă ar fi beneficiat de mai multe sume de bani. Pentru a afla dacă există o legătură între aceste sume de bani şi comiterea uor infracţiuni, anchetatorii verifică operaţiunile bancare.

Anchetatorii au mers şi miercuri la casa lui Gheorghe Dincă, pentru a căuta noi probe.

Luni, procurorii DIICOT au găsit un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele. Ucigaşul susţinea că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o.

De asemenea, marţi, anchetatorii au găsit alte fragmente osoase şi dinţi într-o lizieră situată pe traseul Caracal-Bucureşti, indicată de Gheorghe Dincă, medicii legiştii din zonă concluzionând că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană, potrivit DIICOT.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
caracal,
caz,
crime,
anchetatori,
bani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.