Daniel Ghiţă, şef interimar al PSD Bragadiru

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 20 mai 2021 51 afişări

Daniel Ghiţă, deputat social-democrat de Ilfov şi fost kickboxer, a preluat conducerea interimară a PSD Bragadiru pentru a reorganiza organizaţia, în vederea alegerilor locale parţiale care vor avea loc pe 27 iunie.

Daniel Ghiţă, şef interimar al PSD Bragadiru

„Bragadiru este un oraş tânăr şi activ, care se dezvoltă pe zi ce trece, beneficiind, ca şi restul localităţilor ilfovene de imediata apropiere a Bucureştiului, este practic o prelungire a sectorului 6”, spune deputatul PSD.

Fost luptător K1, Daniel Ghiţă a ajuns în Parlament după ce a deschis lista de candidaţi PSD pentru Camera Deputaţilor în Ilfov, la alegerile parlamentare din 2020.

Locuitorii din oraşul ilfovean Bragadiru vor fi chemaţi la urne la 27 iunie, pentru alegerea primarului localităţii.

Vasile Cimpoieru, primarul PNL ales la scrutinul din 2020 şi cel care a condus localitatea timp de mai multe mandate, a fost condamnat definitiv la 4 ani şi 4 luni de închisoare pentru instigare la fals material în înscrisuri oficiale şi complicitate la fals intelectual în legătură cu emiterea unor autorizaţii de construire.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
daniel ghiţă,
psd,
bragadiru

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.