Daniel Dragomir, declaraţie dură despre fostul ofiţer SRI Dumitru Dumbravă: Un hoţ între hoţi. Mitică va ajunge la puşcărie

Postat la 23 iulie 2018 69 afişări

Fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir, îi solicită şefului Serviciului Român de Informaţii să înceapă „de urgenţă” investigarea generalului Dumitru Dumbravă, numindu-l „un hoţ între hoţi” şi „plagiator”, după ce el a fost acuzat că şi-ar fi plagiat teza de doctorat.

Daniel Dragomir, declaraţie dură despre fostul ofiţer SRI Dumitru Dumbravă: Un hoţ între hoţi. Mitică va ajunge la puşcărie

„Cer în mod public Directorului Serviciului Român de Informaţii investigarea de urgenţă a generalului Dumbravă şi demiterea sa. Domnule Director, foşti colegi, nu va mai lăsăţi şantajaţi de Dumbravă şi de echipa lui Coldea. A venit vremea să puneţi rânduiala în serviciu, iar infractorii că Dumbravă vor trebui să răspundă”, se arată în scrisoarea publică a lui Daniel Dragomir, publicată pe blogul romania30.ro.

Fostul ofiţer SRI îl numeşte „hoţ” şi „traficant de influenţă” pe generalul Dumitru Dumbravă.

„Un hoţ între hoţi. Un plagiator în fruntea SRI. Un traficant de influenţă în dosare cu miza. Un combinator de jurnalişti cu grade. Un incompetent profesional care a băgat la puşcărie sute, poate chiar mii de oameni nevinovaţi. Un coordonator de judecători pe bileţele. Orice vreme-şi are vremea. Oricât l-ar proteja conducerea serviciului, Mitică va ajunge la puşcărie pentru faptele sale”, mai scrie Daniel Dragomir.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.