Daniel Craig se întoarce în rolul lui James Bond. Ce sumă FABULOASĂ va încasa actorul

Postat la 05 aprilie 2017 340 afişări

Producătoarea Barbara Broccoli a reuşit să-l convingă pe Daniel Craig să îmbrace pentru a cincea oară smokingul lui Bond. James Bond.

Daniel Craig se întoarce în rolul lui James Bond. Ce sumă FABULOASĂ va încasa actorul

Publicaţia britanică Evening Standard a avansat suma de 150 de milioane de dolari pentru care Craig a acceptat să se mai joace odată de-a agentul 007.

De-a lungul timpului, cei mai longevivi James Bond au fost: Roger Moore – şapte filme, Sean Connery – şase apariţii, Pierce Brosnan – de patru ori.

Filmările la noul Bond ar urma să înceapă la sfârşitul acestui an, astfel încât filmul să fie lansat în noiembrie 2018.

Scenariştii Neal Purvis şi Robert Wade (care scriu Bond din 1999 – "The World Is Not Enough") au anunţat deja că vor preda foarte curând povestea noii serii casei de producţie Eon Productions.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.