Performanţă unică. Acest film nu a reuşit să vândă nici măcar un bilet întreg în weekendul de deschidere

Autor: Florin Casota Postat la 05 aprilie 2017 34418 afişări

Performanţă unică. Acest film nu a reuşit să vândă nici măcar un bilet întreg în weekendul de deschidere

Noul film al actorului american Shia LaBeouf, Man Down, a "reuşit" performanţa de a obţine încasări de doar 7 lire sterline în weekendul de deschidere.

Da, nu este o greşeală. Filmul Man Down, cu Shia LaBeouf în rolul principal, a încasat 7 lire, nu 7 milioane de lire, 700.000 şi nici măcar 70.000 de lire, ci 7. Ce este şi mai fabulos este faptul că un bilet la cinema în Marea Britanie costă, potrivit The Guardian, 12,60 de lire, ceea ce înseamnă că cel care a văzut filmul este fie student, fie un pensionar ce a cumpărat un bilet redus.

Cei drept, filmul a rulat într-un singur cinema, în Burnley, lansându-se în acelaşi timp şi pe DVD. Chiar şi aşa, performanţa filmului la box office intră în istorie ca fiind unul dintre filmele cu cele mai slabe încasări la debut. Alături de Shia LaBeouf au jucat alţi actori cunoscuţi precum Gary Oldman sau Kate Mara.

Alte pelicule care nu s-au descurcat bine la debut în Marea Britanie sunt numeroase. Dark Tide cu Halle Berry a încasat doar 90 de lire, Motherhood cu Uma Thurman doar 88 de lire, The Colony cu celebra Emma Watson a avut încasări de doar 47 de lire.   

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.