Dăncilă a discutat cu preşedintele Comisiei Europene despre viitorul comisar european al României

Postat la 20 august 2019 52 afişări

Premierul Viorica Dăncilă a discutat, marţi, cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, despre desemnarea noului comisar european din partea României. Cei doi Înalţi Oficiali urmează să mai aibă o întrevedere în perioada următoare , transmite Guvernul, într-un comunicat de presă.

Dăncilă a discutat cu preşedintele Comisiei Europene despre viitorul comisar european al României

„Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut astăzi, la Bruxelles, o întrevedere cu preşedintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în continuarea dialogului pe care premierul român şi oficialul european l-au iniţiat în cadrul unei convorbiri telefonice pe care au avut-o la 29 iulie a.c.. (...) În cadrul discuţiilor, au fost abordate aspecte legate de viitorul comisar european din partea României, inclusiv în ceea ce priveşte conturarea portofoliului alocat ţării noastre în cadrul Comisiei Europene. Cei doi înalţi oficiali au convenit să continue dialogul în perioada următoare”, a transmis Executivul, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

În cadrul întrevederii, premierul Viorica Dăncilă „i-a transmis felicitări oficialului european pentru nominalizarea la conducerea viitoarei Comisii Europene şi a asigurat de întregul său sprijin în eforturile Comisiei Europene de consolidare a proiectului european şi de a răspunde provocărilor actuale”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.