Dan Voiculescu sare in apararea lui Mircea si a lui Felix

Postat la 05 martie 2011 13 afişări

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat pentru 10 martie pronuntarea in dosarul Voiculescu - CNSAS, dupa ce la termenul anterior, 3 martie, Dan Voiculescu a depus la dosar o serie de "concluzii scrise" pe care instanta va trebui sa le studieze.

Voiculescu este acuzat de CNSAS ca a facut politie politica, omul de afaceri fiind recrutat ca informator in februarie 1970 cu numele conspirativ "Mircea" si avand ca obiectiv sportivi romani aflati la deplasari in strainatate. Acelasi document al CNSAS arata ca Dan Voiculescu ar fi supravegheat si ar fi dat informatii despre mai multi cetateni straini, sportivi, rude sau parteneri de afaceri, iar in 1973 ar fi fost recrutat in reteaua Directiva a III-a sub numele "Felix".

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dan-voiculescu-sare-in-apararea-lui-mircea-si-a-lui-felix-8033131
8033131
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.