Dan Stroe, fost director la ANAF, acuzat că ar fi primit mită alături de Sorin Blejnar, pus sub control judiciar

Postat la 06 decembrie 2016 83 afişări

Dan Stroe, fostul director de Achiziţii şi Investiţii Interne al ANAF, are interdiciţia de a părăsi ţara, fiind pus de procurorii DNA Ploieşti sub control judiciar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Dan Stroe, fost director la ANAF, acuzat că ar fi primit mită alături de Sorin Blejnar, pus sub control judiciar

Potrivit unor surse judiciar, Dan Stroe, iniţial de negăsit, a fost audiat în secret în urmă cu două săptămâni în dosarul în care Sorin Blejnar este acuzat de procurorii DNA de trafic de influenţă. Dan Stroe a fost pus sub control judiciar pe o perioadă şi 60 de zile şi are interdicţia de a părăsi ţara.

Potrivit motivării Tribanalului Prahova, dată în cazul arestării preventive a lui Sorin Blejnar, Dan Stroe are caliatea de suspect în dosar .

“Deşi nu face obiectul prezentei propuneri de arestare preventivă, judecătorul de drepturi şi libertăţi apreciază în sensul că din probatoriul administrat există suspiciunea rezonabilă că suspectul S.D. a săvîrşit infracţiunea de luare de luare de mită, această faptă fiind în legătură cu infracţiunea de trafic de influenţă pentru care s-a pus în mişcare acţiunea penală faţă de inculpatul B.S. Săvîrşirea infracţiunii de către suspectul S.D. rezultă din declaraţiile martorilor şi din proba cu înscrisuri, administrată în cauză”, se arată în motivarea instanţei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.