Dan Barna: Nu simt ostilitate faţă de Vlad Voiculescu în Guvern

Autor: Andreea Tobias Postat la 16 martie 2021 63 afişări

Vicepremierul Dan Barna spune că nu simte ostilitate faţă de Vlad Voiculescu în Guvern.

Dan Barna: Nu simt ostilitate faţă de Vlad Voiculescu în Guvern

Dan Barna a declarat, luni seară, la Digi24, că Vlad Voiculescu are toată susţinerea USR PLUS.

Întrebat ce face ministrul Sănătăţii, vicepremierul a răspuns: „Face transparentizare, deblochează sistemul de sănătate, face paşi pentru ca acest sistem să devină mai curat”.

Întrebat, de asemenea, dacă simte ostilitate la adresa acestuia, Dan Barna a răspuns că nu reprezintă nicio surpriză faptul că Vlad Voiculescu este atacat în spaţiul public, în condiţiile în care „orice ministru care deblochează sistemul deranjează grupuri de interese”.

Mai departe, chestionat dacă simte ostilitate faţă de Vlad Voiculescu în Guvern, Barna a spus: „Nu, nici pe departe. Există dialog. Că avem şi puncte de vedere diferite, e normal”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dan barna,
vlad voiculescu,
guvern

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.