Daimler decide astăzi detaliile investiţiei din România

Autor: Marius Oncu Postat la 24 aprilie 2013 62 afişări

Compania germană Daimler intenţionează să construiască o fabrică de componente auto în România, locaţia aleasă fiind Cugir (judeţul Alba), unde constructorul este deja prezent prin compania Star Transmission, scrie cotidianul german Handelsblatt, citând surse din cadrul Daimler.

Daimler decide astăzi detaliile investiţiei din România

Compania germană Daimler intenţionează să construiască o fabrică de componente auto în România, locaţia aleasă fiind Cugir (judeţul Alba), unde constructorul este deja prezent prin compania Star Transmission, scrie cotidianul german Handelsblatt, citând surse din cadrul Daimler. Daimler a refuzat să comenteze informaţiile, scrie Handelsblatt, preluat de portalul german N-TV.

Consiliul de Supraveghere al companiei va aproba miercuri proiectul, notează Handelsblatt. Daimler nu va transfera în România activitatea altor facilităţi de producţie ale grupului, urmând să acopere prin noile capacităţi un necesar suplimentar de componente auto, afirmă sursele publicaţiei germane. Daimler produce componente auto la Cugir din 2001.

Premierul Victor Ponta a anunţat la finele lunii martie că a aprobat un memorandum de înţelegere cu „una dintre cele mai mari şi mai prestigioase companii din Germania, care va deschide o fabrică în România“, fără a preciza însă numele investitorului. El a precizat că investiţia va fi anunţată imediat ce boardul companiei va aproba ultima decizie în acest sens.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/daimler-decide-astazi-detaliile-investitiei-din-romania-10790892
10790892
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.