Daily Mail: Romii repatriati intentioneaza sa plece inapoi in Franta cu prima ocazie

Postat la 28 august 2010 9 afişări

Romii repatriati in Romania intentioneaza sa plece inapoi in Franta cu prima ocazie, relateaza editia online de sambata a cotidianului britanic Daily Mail, care publica un reportaj realizat vineri la Roman, unde au ajuns unii dintre romii evacuati din taberele franceze.

Familia Cojocaru afirma ca a primit de la guvernul francez 900 de euro pentru a parasi tara, dar intentioneaza sa revina in Franta cu prima ocazie. Argentina Cojocaru, in varsta de 35 de ani, mama a trei copii, spune ca familia a plecat in Franta cu un an in urma, in cautarea unei vieti mai bune. "Nu ne puteam permite sa traim aici. E atata saracie. Nu putem supravietui", afirma ea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romii,
Franta,
repatriere,
Daily Mail
/actualitate/daily-mail-romii-repatriati-intentioneaza-sa-plece-inapoi-in-franta-cu-prima-ocazie-7048301
7048301
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.