CURS BNR. Dolarul scade pe plan internaţional şi atinge la Bucureşti valoarea minimă a ultimilor patru ani

Postat la 25 ianuarie 2018 112 afişări

Dolarul a atins la Bucureşti valoarea minimă a ultimilor patru ani. Cotaţia oficială afişată joi de BNR este de 3,7595 lei pentru un dolar american.

CURS BNR. Dolarul scade pe plan internaţional şi atinge la Bucureşti valoarea minimă a ultimilor patru ani

Pe plan internaţional, moneda americană înregistrează o scădere, iar indicele Bloomberg al dolarului a atins un minim pe trei ani.

Evoluţia dolarului este urmarea declaraţiilor unor oficiali americani. Aceştia au spus însă că nu sunt îngrijoraţi de fluctuaţiile pe termen scurt şi că actuala rată de schimb are minusuri, dar are şi plusuri.

Şi euro a scăzut astăzi, după ce marţi a ajuns la un nou maxim istoric, al treilea la rând, cotaţia oficială afişată de Banca Naţională a României fiind acum două zile de 4,6679 lei/euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.