Cupa Mondiala, Justin Bieber si iPhone4, printre cele mai populare subiecte din 2010 pe Facebook. Vezi aici ce subiect este pe primul loc

Postat la 16 decembrie 2010 14 afişări

Facebook a dezvaluit lista celor mai populare subiecte ale anului 2010, potrivit statusurilor celor aproximativ 500 de milioane de utilizatori ai retelei de socializare, termenul "HMU" ("Hit me up") fiind cel mai discutat de catre abonatii platformei, informeaza Brand Republic.

Termenul "HMU", o prescurtare a "Hit me up", este un termen prin care "generatia digitala" isi sa intalnire. Astfel, acest termen a devansat Cupa Mondiala in termeni de popularitate printre utilizatorii Facebook.Studiul Facebook Memeology a analizat cei mai populari termeni din status-urile utilizatorilor retelei de socializare in 2010 comaprativ cu anul trecut. Studiul, realizat la nivel global, a demonstrat ca dezastrele naturale si victoriile importante ale unor oameni au fost prezente in mintea utilizatorilor de Facebook anul acesta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Justin Bieber,
iPhone4,
facebook
/actualitate/cupa-mondiala-justin-bieber-si-iphone4-printre-cele-mai-populare-subiecte-din-2010-pe-facebook-vezi-aici-ce-subiect-este-pe-primul-loc-7823672
7823672
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.