Cum vă puteţi mobila de vis apartamentul cu mai puţini bani decât aţi da pe un concediu

Postat la 18 septembrie 2018 648 afişări

Pe piaţa din România, designul de interior se află încă la început din cauză că lumea a rămas cu percepţia că dacă apelează la serviciile unui designer costurile de amenajare sunt foarte ridicate, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live Vlad Ungureanu, reprezentant al proiectului StartCasa, o platformă care oferă soluţii de amenajare interioară.

Cum vă puteţi mobila de vis apartamentul cu mai puţini bani decât aţi da pe un concediu

„Designul îmbină partea estetică şi partea funcţională, iar noi le arătăm oamenilor că pot opta pentru un design bun care se încadrează între 6.000 şi 8.000 de euro pentru un apar­ta­­ment de trei camere în Bucureşti“, a spus Vlad Ungureanu.

 

Suma de 8.000 de euro acoperă achiziţionarea finisajelor ne­cesare precum gresie şi faianţă - dar nu şi mâna de lucru -, mo­bilă şi costurile designerului. „Dacă adunăm şi costurile cu persoana care vine şi pune gresia, suma finală se ridică la 9.000-10.000 de euro.“

 

StartCasa este o platformă care, cu ajutorul designerilor, oferă soluţii de amenajare interioară. Compania s-a înfiinţat în urmă cu trei luni, iar până în prezent înregistrează peste 50 de designeri colaboratori şi peste 100 de proiecte realizate.

 

„Lucrăm în parteneriat cu peste 50 de designeri. Clientul intră pe platformă şi încarcă planul său de proiect şi unul dintre de­sig­nerii cu care lucrăm preia pro­iectul. Durează aproxi­ma­tiv o săptămână până când se finalizează schiţa pro­iectu­lui, pentru că tre­bu­ie să pri­mim şi un feedback de la client şi abia apoi se fina­lizează schiţa.“

 

În momentul în care con­ceptul final ajunge la cli­ent, acesta primeşte şi o listă de cumpărături cu link-uri şi po­ze cu articolele pe care tre­buie să le achiziţioneze.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.