Cum va fi vremea în primele două zile ale săptămânii

Autor: Alexandra Vladescu Postat la 29 martie 2015 61 afişări

Luni, valorile termice, în creştere faţă de zilele precedente îndeosebi în regiunile sud-estice, se vor situa în jurul mediilor climatologice ale sfârşitului de martie la nivelul întregii ţări, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Cerul va avea înnorări temporare şi va ploua în majoritatea zonelor, ziua în special în vest şi nord-vest, iar noaptea cu precădere în centru şi sud-est. În zona montană înaltă precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi trecător ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, dar izolat şi în restul ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 18 grade, iar cele minime între 2 şi 8 grade.

LA BUCUREŞTI

Vremea se va încălzi, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi înnorările se vor accentua, iar noaptea temporar va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Minima termică va fi de 6...7 grade.

MARŢI

În regiunile vestice, nordice şi centrale vor fi înnorări temporar accentuate şi, îndeosebi după orele amiezei, vor fi ploi, mai ales averse, iar cantităţile de apă vor depăşi local 15 l/mp. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări şi pe arii restrânse ploi în general slabe, în prima parte a zilei şi din nou noaptea. Îndeosebi în zona înaltă a Carpaţilor Orientali se vor semnala şi lapoviţă şi ninsori. Vântul va avea intensificări temporare în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 grade în depresiuni şi 18 grade în sud, iar cele minime se vor încadra între 0 şi 8 grade.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vremea,
vremea in bucuresti,
prognoza meteo
/actualitate/cum-va-fi-vremea-in-primele-doua-zile-ale-saptamanii-14077014
14077014
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.