Cum va arata hidrocentrala Tarnita-Lapusesti, dupa investitii de 1 miliard de euro. Cinci investitori, interesati de proiect

Postat la 31 ianuarie 2015 1987 afişări

Compania Hidro Tarnita, care incearca de cativa ani sa atraga investitori pentru constructia hidrocentralei de peste 1 miliard de euro din judetul Cluj, a primit vineri, la termenul limita, oferte de la cinci investitori interesati de proiect.

Cum va arata hidrocentrala Tarnita-Lapusesti, dupa investitii de 1 miliard de euro. Cinci investitori, interesati de proiect

 "Cinci companii au depus oferte preliminare si neangajante in cadrul acestei etape de precalificare pentru dezvoltarea Tarnita-Lapustesti. Urmeaza ca in urmatoarele saptamani sa analizam documentatia depusa pentru a verifica daca toate elementele sunt in acord cu prevederile procedurii de selectie. Conform principiului transparentei, lista investitorilor precalificati va fi publicata dupa analizarea documentatiei depuse, urmand sa intram in urmatoarea faza a etapei de precalificare, cea de negociere", a declarat Ovidiu Demetrescu, directorul general al companiei de proiect Hidro Tarnita, potrivit unui comunicat remis presei.

Aceasta este prima faza a procesului de selectare a investorilor, cele cinci companii depunand documentele necesare pentru etapa de precalificare.

Demetrescu a adaugat ca Hidro Tarnita a primit si scrisori de intentie din partea unor institutii financiare internationale in vederea finantarii proiectului.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-va-arata-hidrocentrala-tarnita-lapusesti-dupa-investitii-de-1-miliard-de-euro-cinci-investitori-interesati-de-proiect-13796643
13796643
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.