John Kerry, amendat cu 50 de dolari pentru că nu a curăţat zăpada din faţa casei

Autor: Ioana Bojan Postat la 30 ianuarie 2015 92 afişări

Secretarul de Stat american, John Kerry, a fost amendat cu 50 de dolari pentru că nu a curăţat zăpada de pe aleea din faţa casei sale din Boston, relatează Boston Herald în ediţia electronică.

Site-ul Citizen's Connect al oraşului Boston a confirmat că aleea casei lui Kerry din Beacon Hill nu era curăţată de zăpadă şi secretarul de Stat a fost amendat. Dintr-un total de 210 amenzi, una a fost emisă joi pentru adresa lui Kerry din Louisburg Square. Potrivit municipalităţii, amenda a fost în valoare de 50 de dolari.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat a declarat că secretarul de Stat se află în străinătate şi de aceea nu şi-a putut curăţa aleea de zăpadă.

"Diplomaţii sunt la fel ca noi (...). Secretarul Kerry lucra în străinătate când furtuna a determinat acumularea unei cantităţi de zăpadă acasă şi, din păcate, firma de deszăpezire a înţeles greşit banda galbenă din jurul aleii - montată pentru a avertiza cu privire la pericolul căderilor de zăpadă şi gheaţă - crezând că este o bandă pusă de poliţie care înseamnă că acea parte a aleii este inaccesibilă", se arată într-un comunicat.

"După ce au înţeles că pot pătrunde în zonă, lucrătorii au curăţat aleea. Zăpada a fost îndepărtată, secretarul de Stat va plăti bucuros amenda şi să sperăm că va fi ultima furtună de zăpadă din acest an", precizează comunicatul.

Primarul oraşului Boston, Martin J. Walsh, a avertizat toţi locuitorii să cureţe zăpada, în caz contrar riscând să fie amendaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
KERRY,
AMENDĂ
/actualitate/john-kerry-amendat-cu-50-de-dolari-pentru-ca-nu-a-curatat-zapada-din-fata-casei-13795472
13795472
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.