Cum trăieşte acum FIUL lui Pablo Escobar si ce s-a întâmplat cu AVEREA tatălui său

Postat la 09 februarie 2019 576 afişări

Intrigile, urmăririle şi ameninţările cu moartea erau lucruri normale în viaţa de zi cu zi a celui mai celebru traficant de droguri din istorie: Pablo Escobar.

Cum trăieşte acum FIUL lui Pablo Escobar si ce s-a întâmplat cu AVEREA tatălui său

Se pare însă că moartea sa nu le-a pus capăt. Fără a putea şterge amprenta pe care tatăl său i-a lăsat-o asupra întregului viitor, Juan Pablo Escobar, fiul acestuia, a avut de luat o decizie fără drept de apel. 

 

Banii sau Viaţa? Aşa suna „oferta” pe care conducătorii cartelului Cali i-au făcut-o fiului celebrului traficant. Lunând în considerare faptul că Juan Pablo Escobar este încă în viaţă, este lesne de înţeles care a fost răspunsul său.  Dreptul la viaţă şi l-a putut obţine doar prin decizia de a renunţa la imensa avere a tatălui său, pe care a trebuit să o cedeze celor care s-au desprins chiar din cartelul Medellin, condus de Pablo Escobar. Juan Pablo Escobar a ales să ducă o viaţă anonimă în Argentina.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fiu,
tata,
viata,
deces,
celebru

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.