Cum te ajută Gică Hagi să-ţi deschizi propria afacere

Autor: Razvan Muresan Postat la 04 iulie 2013 6091 afişări

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi, împreună cu alţi patru oameni de afaceri români, caută tineri antreprenori din provincie pentru a dezvolta lanţul deschis în primăvară la Constanţa, un local de tip sport lounge sub brandul H10 Sport Lounge, care a necesitat o investiţie de 400.000 de euro.

Cum te ajută Gică Hagi să-ţi deschizi propria afacere

„Am început discuţiile legate de extinderea reţelei şi în alte oraşe mari ale ţării. Ambiţia noastră este să devenim cea mai populara reţea din România pe segmentul pub&restaurant”, se arată pe siteul h10sl.ro.

Acţionarii caută în marile oraşe ale ţării antreprenori atraşi de ideea de a fi parte din reţeaua de puburi, oferta cuprinzând, pe lângă drepturile de imagine H10 Sport Lounge şi ale lui Gheorghe Hagi, avantajul de a fi parte dintr-o reţea naţională care va deveni mult mai cunoscută decât orice afacere de acelaşi tip pe plan local.

„Nu ne propunem să dezvoltăm o franciză operaţională, ci vrem să dezvoltam o reţea de parteneri în care garantăm independenţa conducerii afacerii locale fiecărui partener în parte. Vom îmbina caracterul naţional al reţelei cu detaliile locale care vor fi la latitudinea fiecăruia dintre partenerii nostri”, susţin acţionarii.

Obiectivul constă în deschiderea a zece noi spaţii până la sfârşitul anului 2014 în Braşov, Iaşi, Timişoara, Cluj, Craiova, Galaţi, Ploieşti, Sibiu, Arad, Bacău, Oradea şi Suceava, oraşe selectate în.funcţie de numar de locuitori şi turisti, veniturile medii şi obisnuinţa de a frecventa localuri de acest gen, popularitatea sporturilor şi a lui Gheorghe Hagi.

Localurile vor fi decorate cu obiecte şi fotografii din cariera lui Hagi şi vor cuprinde şi o serie de fan-cluburi. Localul din Constanţa, amplasat într-un spaţiu închiriat pe bulevardul Tomis, nr. 129-131, are 140 de locuri la parter şi 80 de locuri la VIP Lounge. Acţionarii au ales oraşul Constanţa pentru primul local pentru că acesta este oraşul natal al lui Hagi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coechipier,
hagi,
afaceri,
antreprenori,
constanta
/actualitate/cum-te-ajuta-gica-hagi-sa-ti-deschizi-propria-afacere-11086847
11086847
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.