Cum se fac recrutările pe cea mai bogată stradă din lume

Postat la 30 noiembrie 2011 16 afişări

Este cunoscut faptul că salariile analiştilor de pe Wall Street ajung lejer la câteva milioane de dolari pe an. Care sunt însă poziţiile pentru care aceştia sunt recompensaţi cu astfel de sume? Despre "geniile în informatică şi matematică" şi, mai ales, despre cum ajung aceştia să lucreze pe cea mai bogată stradă din lume, au vorbit doi recrutori ai unei companii de top în management şi consultanţă.

Steve Potter, manager în recrutare al companiei britanice Odgers Berndtson şi Glenn Stevens, partenerul său axat pe servicii financiare, au vorbit într-un interviu despre fabuloasele salarii ale economiştilor care lucrează în băncile, fondurile de investiţii sau companiile de consultanţă de pe Wall Street, din New York. Deşi sunt câteva criterii clare pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească pentru a lucra într-una din poziţiile acestea bine cotate, nu există o reţetă exactă, spun cei doi analişti. "Calea spre poziţiile de top diferă de la job la job", afirma Stevens.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
recrutari,
strada,
management
/actualitate/cum-se-fac-recrutarile-pe-cea-mai-bogata-strada-din-lume-9018224
9018224
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.