Cum să scapi de facturi. Sfaturile unui expert te vor lăsa fără cuvinte

Postat la 06 iulie 2017 845 afişări

Un consultant fiscal, Simone Milasas, a publicat o serie de sfaturi menite să ne ajute să scăpăm de datorii şi să nu ajungem niciodată în situaţia de a nu avea destui bani pentru ce ne dorim să cumpărăm. Acestea, însă, sunt cel puţin bizare.

Cum să scapi de facturi. Sfaturile unui expert te vor lăsa fără cuvinte

Sfaturile sale i-au lăsat muţi de uimire pe toţi cei care i-au citit articolele.

Femeia ne recomandă să nu ne plătim facturile. ”Nu-ţi plăti facturile. Dacă le plăteşti, Universul va crede că-ţi place asta şi-ţi va trimite şi mai multe factutri”, scrie ea.

De asemenea, nu recomandă să punem bani deoparte. Dimpotrivă. ”Răsfaţă-te şi cheltuie cât vrei. Astfel, Universul va spune 'A, deci îi place să aibă bani pentru a se răsfăţa' şi îţi va da şi mai mulţi bani”, spune Milasas.

Totodată, expertul în Economie ne îndeamnă să nu investim în imobiliare sau în acţiuni, ci în... bijuterii, scrie mirror.co.uk.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.