Cum să pierzi o negociere cu doar o strângere de mână

Autor: Razvan Muresan Postat la 28 septembrie 2012 50 afişări

Într-o întâlnire de afaceri, dacă observaţi că partenerul dumneavoastră încearcă să dea mâna ţinând palma cu faţa înspre sol, trebuie să ieşiţi rapid din strategia pe care o induce.

Strânsul mâinii trebuie să fie un gest care să exprime egalitatea dintre cele două parţi, iar când partenerul încearcă să ţină mâna deasupra vrea de fapt să i se recunoască puterea şi controlul. Este o mişcare cât se poate de nefericită, notează Business Insider în ediţia electronică.

"E cea mai agresivă dintre strângerile de mână pentru că lasă şanse foarte mici de a stabili o relaţie de egalitate între cei doi", potrivit Westside Toastmasters, o organizaţie non-profit care îi ajută pe oameni să vorbească în public.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-sa-pierzi-o-negociere-cu-doar-o-strangere-de-mana-10133175
10133175
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.