Cum să faci bani din piatră seacă. Pui banii aici şi primeşti 14% în plus înapoi gratis

Postat la 12 noiembrie 2018 378 afişări

Alro Slatina (ALR), cel mai mare producător de aluminiu din regiune, a anunţat că va propune acţionarilor un dividend brut de 0,45756 lei, echivalentul unui randa­ment de 13,9%, raportat la cotaţia de joi (3,29 lei), cu o zi îna­inte de publicarea propunerii. Astfel, suma totală ce ar pu­tea fi îndreptată către acţionari este de 326,59 mil. lei.

Cum să faci bani din piatră seacă. Pui banii aici şi primeşti 14% în plus înapoi gratis

După anunţul de vineri, acţiunile Alro au urcat cu 5,78%, după tranzacţii de 0,535 mil. lei. La nivelul între­gii săptămâni, valoarea de piaţă a producătorului de aluminiu a crescut cu 14,85%, cea mai mare apreciere de săptămâna trecută de la Bucureşti, pe un rulaj de 1,05 mil. lei.

„Aprobarea repartizării profitului distribuibil pe baza situaţiilor financiare interimare pentru perioada de 9 luni încheiate la 30 septembrie 2018“ este al doilea punct de pe ordinea de zi a AGOA din data de 13/14 decembrie.

 

Cotaţia aluminiului a ajuns la 1.990 dolari pe tonă, cu 12% mai puţin faţă de începutul lui 2018. Cu toate acestea, faţă de ultimii trei ani, preţul aluminiului este cu 31% mai mare.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bani,
piatra,
pui,
actionari,
crestere,
propunere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.