Cum să faci bani din nimic. Ce idee inedită de afacere a avut un britanic

Postat la 02 martie 2017 516 afişări

Cum să faci bani din nimic. Ce idee inedită de afacere a avut un britanic

Un expat britanic are o idee inedită de afaceri: acesta vrea să vândă borcane cu aer curat din Alpii Elveţiei oamenilor care trăiesc în oraşe pline de smog, scrie The Mirror.

 

John, un consultant IT originar din Londra, plănuieşte să vândă borcane cu aer curat din Alpi persoanelor care trăiesc în locuri foarte poluate. Acesta susţine că aerul pe care vrea să-l îmbutelieze provine dintr-o locaţie secretă din Elveţia, aflată la aproximativ 3000 de metri altitudine. 

 

Deşi ar putea părea o idee neinspirată, există o cerere imensă de aer îmbuteliat venită din China, ţara cea mai afectată de poluare, bogaţii lumii fiind dispuşi să cheltuiască sume importante pentru aceste "guri de aer curat".

 

John, care actualmente trăieşte în Basel, susţine că aerul pe care vrea să-l îmbutelieze este "cel mai bun aer din lume". Preţul solicitat este de 200 de lire (233 de euro). Bărbatul spune că preţul este justificat: "Merg la înălţime să-l procur, nu într-o parcare", spune el.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.