Cum poţi să câştigi 30.000 de dolari ca să-ţi finanţezi afacerea

Autor: Ioana Matei Postat la 22 decembrie 2018 136 afişări

Cum poţi să câştigi 30.000 de dolari ca să-ţi finanţezi afacerea

Care este cea mai rapidă modalitate de a câştiga 30.000 de dolari? Potrivit inc.com, una dintre modalităţi este să câştigi la turneele de poker, iar un exemplu relevant în acest sens este adus de David Daneshgar. Daneshgar şi doi prieteni ai săi şi-au dorit să înfiinţeze o platformă prin care să îi conecteze pe florari cu clienţii lor, dar nu aveau suficienţi bani pentru investiţia iniţială. Astfel, el a cheltuit 1.000 de dolari pentru a participa la un turneu de poker. Marele premiu, 30.000 de dolari, era chiar suma de care aveau nevoie pentru a-şi începe afacerea. La scurt timp după, au lansat BloomNation.

Daneshgar a devenit interesat de poker într-o perioadă în care era student la Universitatea din California, Berkeley, unde a predat un curs pe tema „Statisticilor şi probabilităţile gamingului”. În 2006, s-a clasat pe locul 5 în lume după ce a câştigat mai multe competiţii internaţionale de poker. În 2008, a câştigat  brăţara World Series of Poker şi a câştigat premiul de 625.443 de dolari. Din 2011, câştigurile lui din turnee au depăşit 2,4 milioane de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
poker,
castigare,
turneu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.