Cum funcţionează sistemul anti-furt pentru laptopuri şi terminale Android

Autor: Razvan Muresan Postat la 14 iunie 2012 31 afişări

Bitdefender, liderul pieţei locale de soluţii antivirus, lansează un nou sistem anti-furt pentru PC-uri sau terminale cu Android, care-i asigură proprietarului un control total asupra telefonului, laptop-ului sau tabletei, chiar şi atunci când acestea ajung pe mâna hoţilor.

Cu soluţia Bitdefender Anti-Theft poţi localiza pe hartă telefoanele şi tabletele furate sau primi o notificare atunci când hoţul încearcă să schimbe cartela SIM. De asemenea, proprietarul poate bloca complet accesul la terminal şi poate activa o alarmă pe terminalul furat sau pierdut. Iar dacă toate acestea nu sunt suficiente, Bitdefender Anti-Theft poate şterge de la distanţă toate datele de pe telefon sau din laptop, pentru a evita vizualizarea sau copierea lor.

''Cu Bitdefender Anti-Theft am extins soluţiile noastre de securitate de renume mondial din domeniul internetului, către realitatea fizică. Protejăm acum utilizatorii de ameninţări informatice, dar şi de hoţii de terminale mobile. De asemenea, îi scutim de momentele de disperare care îi încearcă atunci când realizează că şi-au uitat laptopul sau telefonul în cafenea sau în taxi. Bitdefender Anti-Theft acţionează astfel ca o lesă invizibilă asupra telefonului'', spune Andra Cazacu, product marketing manager al Bitdefender.

Bitdefender Anti-Theft rulează aproape invizibil, astfel că cei mai mulţi hoţi nici măcar nu vor şti că este acolo. În plus, blochează terminalul cu PIN-uri şi parole şi îţi redă rapid controlul asupra telefonului printr-un cont online de unde poţi şterge, bloca, localiza cu doar câteva click-uri. Utilizatorul poate controla telefonul trimiţând SMS-uri de pe un număr pre-setat sau îl poate comanda să răspundă sau să iniţieze un apel, chiar dacă terminalul pierdut nu este conectat la internet.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnologie,
laptopuri,
terminale,
android
/actualitate/cum-functioneaza-sistemul-anti-furt-pentru-laptopuri-si-terminale-android-9746939
9746939
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.