Cum explică primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, extragerea copacilor înfloriţi de pe Bulevardul „Iuliu Maniu”

Postat la 28 martie 2019 514 afişări

Primăria Sectorului 6 a extras zeci de copaci de pe scuarul Bulevardului Iuliu Maniu, iar primarul Gabriel Mutu spune că decizia a fost luată deoarece arborii nu se potriveau cu noul proiect peisagistic. Arborii înlăturaţi vor fi replantaţi în alte zone, iar în locul lor vor fi plantaţi alţi copaci.

Cum explică primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, extragerea copacilor înfloriţi de pe Bulevardul „Iuliu Maniu”

Mai mulţi locuitori ai sectorului 6 din Capitală sunt revoltaţi de faptul că arborii de pe scuarul bulevardului Iuliu Maniu au început să fie scoşi, deşi sunt perfect sănătoşi.

 

Imaginile cu arborii puşi la pământ circulă pe reţelele de socializare, iar unii dintre aceştia, care au înflorit în aceste zile, au fost extraşi joi. Indignarea celor care distribuie imaginile este cu atât mai mare cu cât arborii sunt frumoşi, cu flori roz.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
copaci,
bulevard,
sector,
adrian mutu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.