Cum este să lucrezi ca director de sucursală pentru una dintre băncile cu cea mai multă istorie din România

Autor: Ioana Matei Postat la 01 septembrie 2019 469 afişări

„Încerc permanent să identific noi modalităţi de creştere a performanţei, atât la nivel individual, cât şi la nivel de echipă. Ceea ce mă motivează în carieră este convingerea personală că în orice situaţie am depus toate eforturile pentru soluţionarea favorabilă a solicitării clienţilor, precum şi pentru motivarea echipei” a spus Mihaela Aurelia Bran într-un interviu publicat în catalogul 100 TINERI MANAGERI DE TOP, ediţia 2019.

Cum este să lucrezi ca director de sucursală pentru una dintre băncile cu cea mai multă istorie din România

Mihaela Aurelia Bran are în responsabilitate activitatea celor 25 de agenţii CEC Bank din Baia Mare, în cadrul cărora lucrează peste 100 de angajaţi. La 26 de ani, a fost numită director al sucursalei OTP Bank Baia Mare. Un al doilea punct important din evoluţia sa profesională a fost în urmă cu trei ani, când s-a alăturat CEC Bank în rolul său actual.

Ea spune că nu exclude posibilitatea unei eventuale experienţe internaţionale pentru viitor; însă „momentan, intenţiile mele sunt să îmi continuu cariera în România, în cadrul CEC Bank, o instituţie 100% românească”. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.