Cum este în realitate viaţa unuia dintre cei mai cunoscuţi miliardari, celebru pentru petrecerile monstruase pe care le organizează

Postat la 13 iulie 2019 16216 afişări

Petreceri nebune, opulenţă şi o mulţime de femei îmbrăcate sumar – aşa pare, în ochii multor australieni, viaţa la conacul Candy Shop deţinut de magnatul australian din industria tutunului, Travers Beynon.

Cum este în realitate viaţa unuia dintre cei mai cunoscuţi miliardari, celebru pentru petrecerile monstruase pe care le organizează

În ciuda acestor aparenţe, Ashley, o tânără de 22 de ani, o fostă iubită a acestuia, care a locuit pentru scurtă vreme la conac, spună că cei ce cred asta nu ar putea fi mai departe de adevăr. Ea a dezvăluit detalii şocante despre perioada de doar zece zile pe care a petrecut-o în 2018 în locuinţa magnatului, spunând că nimic nu a fost aşa cum şi-a imaginat, relatează Daily Mail.

Ashley, o fostă chelneriţă din America, povesteşte că a călătorit până în Queensland, Australia, pentru a locui cu Travers, cu soţia acestuia, Taesha şi cu diversele iubite ale miliardarului. Ea spune că s-a simţit intimidată când a intrat prima dată în conacul Helensvale, dar curând s-a obişnuit, însă descrie viaţa de acolo drept una surprinzător de monotonă.

Tânăra mai povesteşte că iubitele lui Travers obişnuiau să ajute cu treburile casnice şi că exista un program de curăţenie pe care toată lumea trebuia să îl respecte. Din cauza programului matinal al acestuia, ele mergeau extrem de devreme şi la culcare. De multe ori, Ashley spune că se simţea singură şi fără un scop cât timp a locuit acolo, uitându-se la televizor întreaga zi sau mergând să se bronzeze.

Potrivit ei, fotografiile postate pe contul de Instagram al conacului Candy Shop erau coregrafiate cu grijă. Petrecerile „nebune” din miez de noapte erau de fapt regizate pentru a da senzaţia că Travers tipul perfect de playboy modern. „Asistenţii veneau şi ne spuneau să fim gata la o anumită oră pentru şedinţa foto. Apoi făceam un milliard de poze. Ne arătau diferite imagini şi noi trebuia să le imităm”, povesteşte Ashley.

Totuşi, tânăra recunoaşte că existau şi avantaje pentru fetele care locuiau în casa lui Travers, de pildă petreceri săptămânale, mese gratuite la restaurante de lux sau călătorii pe iahtul prival al magnatului. În prezent, Ashley este căsătorită cu rapperul Australian Jesse 'Sunset' Willesee.

Travers Beynon s-a născut în Melbourne în 1972 şi este moştenitorul unui imperiu de miliarde de dolari în industria tutunului, FreeChoice. El a urmat colegiul de băieţi Clairvaux, preluând apoi frâiele companiei care controlează peste 200 de magazine în Australia.

A pozat ca model în anii '90, iar renumele l-a ajutat să se căsătorească cu o câştigătoare de Miss World. Şi-a creat o reputaţie de playboy, dar a ajuns să dea dovadă de un misoginism dus la extrem, de câteva ori apărând conducând mai multe femei ţinute în lesă.

Autoporeclit The Candyman, Travers Beynon a strâns peste 200.000 de urmăritori pe contul său de Instagram. I se mai spune, printre altele, şi noul Hugh Hefner.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
viata,
magnat,
femei

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.