Cum au băut oaspeţii unui restaurant o sticlă de vin de peste aproape 5.000 de euro fără să îşi dea seama

Autor: Ioana Matei Postat la 16 mai 2019 397 afişări

Cum au băut oaspeţii unui restaurant o sticlă de vin de peste aproape 5.000 de euro fără să îşi dea seama

Reprezentaţii restaurantului Hawksmoor Manchester au declarat peTwitter, în mod ironic, că speră ca clienţii lor au avut o seară bună după ce le-a fost oferit, din greşeală, o sticlă din anul 2001 de vin Chateau le Pin Pomerol. Preţul acestuia era de 4.500 de lire sterline. Oaspeţii restaurantului comandaseră un Bordeaux care costa 260 de lire sterline, dar au primit în schimb sticla de 17 ori mai scumpă, potrivit BBC.

Un chelner care a făcut eroarea a declarat că a fost sfătuit „să ţină bărbia sus fiindcă astfel de greşeli se mai întâmplă”. Un purtător de cuvânt al restaurantului a declarat că managerul a aflat despre greşeală abia mai târziu, după ce vinul a fost deja servit.

Mesajul publicat de restaurant pe Twitter a generat numeroase reacţii pe reţeaua socială, printre care: „Trebuie să mergem în Manchester” sau „Pun pariu că cei care l-au băut nu au făcut diferenţa”. Potrivit unui ghid de testare online a vinurilor citat de BBC, există în lume doar 500 de sticle din Chateau le Pin Pomerol.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.