Cum au ajuns televiziunile din România ring de box şi dicţionar de înjurături. „Timp de 15 ani, CNA s-a uitat în stele şi şi-a făcut horoscopul”

Autor: Maria Bîrnaure Postat la 15 septembrie 2017 1627 afişări

Fie că vorbim despre violenţă verbală, în cele mai multe dintre cazuri, sau despre violenţa fizică, situaţiile de acest fel sunt tot mai des prezente în platourile televiziunilor din România. Avem un caz concret, petrecut miercuri seara la emisiunea Nadiei Ciurlin de la postul B1TV, unde Mirel Palada l-a lovit pe Mihai Goţiu în timpul unei pauze publicitare, imaginile apărând, ulterior în spaţiul public, pe internet. Vina pentru situaţiile jenante care au loc în timpul emisiunilor televizate se împarte între televiziunile care gonesc după audienţă sau, pur şi simplu, trebuie să servească interesele unui partid sau ale patronului şi un organism care nu reuşeşte să îşi facă treaba aşa cum trebuie. 

Cum au ajuns televiziunile din România ring de box şi dicţionar de înjurături. „Timp de 15 ani, CNA s-a uitat în stele şi şi-a făcut horoscopul”

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-au-ajuns-televiziunile-din-romania-ring-de-box-si-dictionar-de-injuraturi-timp-de-15-ani-cna-s-a-uitat-in-stele-si-si-a-facut-horoscopul-16729675
16729675
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.