Submarine ruse au lansat rachete de crozieră asupra unor poziţii ale SI din Siria

Postat la 14 septembrie 2017 338 afişări

Marina rusă a lansat joi şapte rachete de croazieră asupra unor poziţii ale grupării teroriste Stat Islamic din suburbiile oraşului sirian Dei al-Zor, conform ministerului Apărării din Rusia, citat de site-ul agenţiei Reuters.

Submarine ruse au lansat rachete de crozieră asupra unor poziţii ale SI din Siria

Potrivit ministerului rus, rachetele au fost lansate de către două submarine aflate în estul Mării Mediterane, de la o distanţă de 500-670 km.

”Ţintele reprezentau poziţii ale posturilor de comandă, centrelor de comunicare, precum şi depozite de arme şi muniţii ale militanţilor” din zone ale sud-estului Deir al-Zor, aflat sub controlul reţelei Stat Islamic, a transmis ministerul rus al Apărării.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.