Cea mai importanţă ţară din UE nu ne vrea în Schengen şi nu este singura: "Mai este drum LUNG până la aderarea României"

Autor: Alina Mihai Postat la 15 septembrie 2017 1097 afişări

Miercuri, Jean-Claude Juncker a declarat, în cadrul discursului anual despre starea Uniunii Europene, că România şi Bulgaria trebuie acceptate cât mai rapid în zona Schengen. Reacţia mai multor statele UE a fost categorică împotriva aderării ţării noastre la spaţiul de liberă circulaţie.

Cea mai importanţă ţară din UE nu ne vrea în Schengen şi nu este singura: "Mai este drum LUNG până la aderarea României"

Ministrul german de Interne, Thomas de Maiziere, a declarat joi că nu este de acord cu primirea rapidă a României şi Bulgariei în spaţiul de liberă circulaţie Schengen, relatează site-ul publicaţiei The Local.

Deşi a precizat că împărtăşeşte viziunile preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, despre viitorul Blocului comunitar, ministrul german a spus că "mai este un drum lung până acolo".

Nu la fel de diplomate au fost mesajele transmise de oficialii altor state UE.

CITEŞTE CONTINUAREA AICI ARTICOLULUI 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.