Cum au ajuns angajatii din cazinouri sa poarte zgarda anti-purici

Autor: Razvan Muresan Postat la 24 mai 2011 83 afişări

Lucratorii unui cazinou din cel mai mare oras din Noua Zeelanda au fost obligati sa poarte zgarda impotriva puricilor in incercarea de a elimina insectele, scrie New Zealand Herald.

Decizia vine dupa ce o infestare similara a fost depistata si in spitalele din orasul Auckland, unde asistentele au decis sa scape de purici folosind aceeasi metoda. Angajatii SkyCity Casino foloseau pana de curand spray-uri impotriva insectelor, insa au trecut la nivelul urmator, cel al folosirii zgardelor, dupa ce masura initiala nu a avut succesul scotat. Mike Treen, directorul Unite Union, a declarat ca lucratorii se plang "de ani buni" de puricii din local, insa planurile de deratizare a incaperii au esuat in repetate randuri. Conducerea SkyCity a informat publicatia citata ca podelele cazinoului sunt curatate zilnic si nu au cunostinta despre muscaturi de insecte in incinta localului. Spatiul este unicul destinat jocurilor de noroc in orasul Auckland. SkyCity Entertainment Group detine cazinouri in trei orase din Noua Zeelanda - Auckland, Hamilton si Queenstown - dar si in Australia, in Darwin si Adelaide.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-au-ajuns-angajatii-din-cazinouri-sa-poarte-zgarda-anti-purici-8282391
8282391
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.