Cum arata vila de milioane a lui Donald Trump (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 31 martie 2011 772 afişări

Miliardarul Donald Trump n-ar putea locui decat intr-o vila pe masura numelui si averilor pe care le detine. Proprietatea are terenuri de tenis, spa, coafor, sala de evenimente si piscina, pe langa cele 58 de dormitoare si 33 de bai.

Mar-A-Lago, cum este numita locuinta de lux a lui Donald Trump, a fost construita in 1924 de Marjorie Merriweather Post. La moartea acesteia, proprietatea a intrat in posesia guvernului si a devenit monument istoric.

Totusi, in 1985, un an in care guvernul american s-a preocupat de reducerea costurilor, proprietatea a fost vanduta pentru 10 milioane de dolari, intrand in posesia lui Donald Trump.

Milionarul a locuit in vila timp de zece ani si a transformat-o apoi intr-un club privat pentru oamenii cu bani. Casa are 58 de dormitoare, 33 de bai, 12 seminee si 3 adaposturi antiaeriene.

Jeff Lichctenstein de la Admirals Cove, o companie imobiliara din Florida, a reusit sa fotografieze in exclusivitate proprietatea.

Sursa :businessinsider.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vila,
Donald Trump,
miliardar
/actualitate/cum-arata-vila-de-milioane-a-lui-donald-trump-galerie-foto-8117277
8117277
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.