Cum arata omul care a mancat 25.000 de hamburgeri?

Autor: Ana Raduta Postat la 17 mai 2011 33 afişări

Pentru McDonald's este cel mai mare fan din lume, dar pentru restul lumii pare, pur si simplu, un ciudat. Don Groske va puncta astazi unul dintre cele mai importante momente din viata sa – va manca Big Mac-ul cu numarul 25.000.

Americanul in varsta de 57 de ani a ales ziua de marti pentru ca tot atunci se vor implini 39 de ani de cand a mancat primul Big Mac din viata lui. Vrea sa recreeze acea zi "magica", asa ca va respecta pana si ora la care acum 39 de ani a muscat dintr-un Big Mac, si anume ora 15.00.

Chiar daca nu este recunoscut ca unul dintre cele mai sanatoase produse din lume, nu i-a provocat mari probleme de sanatate lui Don Groske. Analizele lui arata perfect normal, iar colesterolul nu are deloc valori ingrijoratoare. Singurele care nu mai functioneaza normal sunt papilele gustative, dar asta nu-l impiedica sa manance cat poate de des celebrul hamburger.

Are insa probleme de alta natura - sufera de un sindrom obsesiv-compulsiv, iar asta l-a determinat sa pastreze toate bonurile de casa de la primul Big Mac cumparat si pana acum. "Mananc cam doua Big Mac'uri pe zi. Doar in opt zile din ultimii 39 de ani n-am repsectat acest program", spune Don Groske.

Aceasta obsesie l-a facut sa intre si in Cartea Recordurilor. Daca va trai pana la varsta de 87 de ani, numarul de hamburgeri mancati va ajunge la 40.000.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
McDonald's,
Don Groske,
Big Mac
/actualitate/cum-arata-omul-care-a-mancat-25-000-de-hamburgeri-8270379
8270379
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.