Cum arată o locuinţă „ridicol de luxoasă” de la mii de kilometri altitudine

Autor: Andra Stroe Postat la 18 decembrie 2019 199 afişări

Cum arată o locuinţă „ridicol de luxoasă” de la mii de kilometri altitudine

Starul de YouTube Casey Neistat a postat un videoclip incendiar în care le prezintă fanilor săi călătoria pe care a făcut-o din Abu Dhabi la New York într-un avion în care a avut la dispoziţie un întreg apartament – The Residence, despre care spune că este „ridicol de luxos”, într-o aeronavă a companiei Etihad Airways.

Preţul călătoriei a fost de 68.000 de euro - cel mai scump bilet de avion din lume, starul având un spaţiu enorm la dispoziţie, şi mult mai multă intimitate faţă de alţi călători, scrie Daily Mail. El a postat un video cu suita de care a beneficiat, aceasta cuprinzând un living - dotat cu o canapea de două persoane, un televizor enorm şi un spaţiu pentru băuturi, un dormitor şi o baie cu duş care oferă apă caldă timp de 10 minute şi o toaletă. În plus, toate veneau la pachet cu o privelişte captivantă.

Serviciul de masă este oferit în living şi include patru feluri de mâncare servite de majordomul său regal. Conform vedetei, o astfel de călătorie merită toţi banii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ridicol,
locuinta,
nori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.