Cum arată după renovare Palatul Şuter din Bucureşti, care se redeschide la final de lună ca hotel de cinci stele

Postat la 15 noiembrie 2018 167 afişări

Palatul Şuter din centrul Bucureştiului, clădire cumpărată în anul

Cum arată după renovare Palatul Şuter din Bucureşti, care se redeschide la final de lună ca hotel de cinci stele

2015 de Vasile  Albulescu de la familia Petre, a trecut printr-un proces de renovare şi va fi redeschis la final de noiembrie cu o clasificare de cinci stele.

 

“Preţul unei camere va fi de 200 de euro pe noapte. Am vrut să avem un produs unic în România. Acesta a fost şi va fi un loc preferat de corpuri diplomatice şi ambasade Vom avea şi un mix de clienţi corporatişti interni şi externi. Vom vinde camerele prin agenţiile de turiam”, a spus Răzvan Pîrjol, directorul hotelului, absolvent şi fost director al Glion Institute of Higher Education (GIHE) din Elveţia.

 

El nu a oferit datecu privire la valoarea investiţiei în renovare Palatul Şuter, construit la începutul secolului al-19-lea ca reşedinţă a arhitectului elveţian Gustav Suter, apropiat al lui Carol I, are 17 camere şi apartamente, un restaurant cu 34 de locuri şi o sălă de conferinţe de 20 de locuri.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
palat,
renovare,
redeschidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.