Cum arată drumul ignorat de Guvern: Se circulă bară la bară pe aproape 80 km spre Bucureşti

Postat la 03 mai 2016 666 afişări

Waze şi Google Maps au raportat numai în câteva minute cinci accidente pe acest traseu

Cum arată drumul ignorat de Guvern: Se circulă bară la bară pe aproape 80 km spre Bucureşti

Drumul Naţional 6 dintre Bucureşti şi Alexandria este unul dintre cele mai circulate drumuri din ţară, cu peste 16.000 de maşini pe zi, şi cu toate acestea Compania Naţională de Drumuri (CNADNR) nu are încă niciun plan concret de a fluidiza traficul şi de a veni cu noi soluţii pentru ca acesta să asigure siguranţa necesară şoferilor. Spre deosebire de DN1, unde traficul aglomerat este mediatizat de toate televiziunile, pe DN6 foarte rar sunt realizate reportaje. 

Din cauza faptului că drumul are o singură bandă pe sens şi trece prin toate satele dintre Bucureşti şi Alexandria, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, iar prin aplicaţiile Waze şi Google Maps au fost raportae numai în câteva minute cinci accidente pe acest traseu. Pe Google Maps se poate vedea cum în această seară s-au format coloane de maşini pe zeci de kilometri.

Cum arată drumul ignorat de Guvern: Se circulă bară la bară pe aproape 80 km spre Bucureşti

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
drum,
guvern
/actualitate/cum-arata-drumul-ignorat-de-guvern-se-circula-bara-la-bara-pe-aproape-80-km-spre-bucuresti-15280006
15280006
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.