Cum arata casele lui Donald Trump (GALERIE FOTO)

Autor: Ana Raduta Postat la 03 mai 2011 105 afişări

Donald Trump a inceput sa faca afaceri in anii '60 si de atunci numele sau este asociat cu ideea de lux si opulenta. Casele in care a locuit de-a lungul timpului si proprietatile pe care le detine sunt si ele un exemplu graitor al stilului de viata cu care s-a obisnuit Trump.

Si-a inceput cariera in 1960, cand a preluat un complex de apartamente din Cincinnati care fusese inchis si pe care l-a renovat si transformat intr-o afacere care i-a adus profit.

A continuat apoi sa dezvolte afaceri imobiliare in Manhattan, iar astazi este cunoscut in toata lumea pentru vastul portofoliu imobiliar detinut atat de companiile sale, cat si de el, personal.

SURSA:cnbc.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Donald Trump,
case,
lux
/actualitate/cum-arata-casele-lui-donald-trump-galerie-foto-8221124
8221124
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.