Cum arată biroul lui Mark Zuckerberg: stă la o masă simplă, la fel ca toată lumea din companie - VIDEO

Postat la 16 septembrie 2015 910 afişări

În urmă cu câteva luni, Facebook şi-a mutat sediul central într-o nouă clădire de aproximativ 40.000 de metrii pătraţi realizată de arhitectul Frank Gehry.

Spaţiul în care lucrează 2.800 de angajaţi este open-space, iar Mark Zuckerberg are un birou ca oricare altul în mijlocul operaţiunilor.

"Spaţiul este unul open space, astfel oamenii lucrează mai îndeaproape unii cu ceilalţi, un asemenea spaţiu înbunătăţeşte comunicarea şi colaborarea, ceea ce credem că este un element cheie în oferirea celor mai bune servicii comunităţii noastre", a spus Zuckerberg

Pe biroul lui Zuckerberg se află doar un laptop, teancuri de cărţi şi alte câteva lucruri.

Vezi mai jos cum arată sediul central al Facebook 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-arata-biroul-lui-mark-zuckerberg-sta-la-o-masa-simpla-la-fel-ca-toata-lumea-din-companie-video-14714606
14714606
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.