Cum arată autobuzele de 100 de milioane de euro care vor circula în Bucureşti. Firea anunţă când vor ajunge în România primele 100 de bucăţi

Postat la 06 iunie 2018 78 afişări

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a semnat, marţi, contractul pentru cele 400 de autobuze, urmând ca până la finalul acestui an, să fie aduse în Bucureşti primele 100, iar până la sfârşitul anului 2019, vor mai veni şi celelalte 300 de unităţi.

Cum arată autobuzele de 100 de milioane de euro care vor circula în Bucureşti. Firea anunţă când vor ajunge în România primele 100 de bucăţi

"Una dintre principalele măsuri pentru deblocarea traficului din Capitală este aceea de a mări parcul auto şi de a suplimenta cu câteva sute parcul auto existent. În următoarea perioadă vor veni şi primele unităţi. Până la sfârşitul acestui an, din cele 400 de autobuze achiziţionate, vor veni la Bucureşti 100 de unităţi începând cu luna octombrie, iar până la sfârşitul anului viitor, deci, 100 de autobuze până în decembrie anul acesta, iar din iunie, anul acesta de la semnarea contractului, până în iunie anul viitor, vor mai veni încă 300", a declarat primarul Gabriela Firea, la semnarea contractului cu firma câştigătoare.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.