Cum a schimbat filmul "Marea mahmureala" viata lui Mike Tyson

Postat la 20 ianuarie 2010 89 afişări

Desi pentru multi dintre spectatori filmul "Marea mahmureala/ The Hangover" a fost doar o comedie reusita despre o petrecere a burlacilor in care abunda excesele bahice si glumele intre prieteni, Mike Tyson considera ca aceasta pelicula, in care a avut un mic rol, i-a schimbat viata.

"I-am spus sotiei mele ca m-am simtit ca si cum as fi castigat din nou titlul mondial la categoria grea", a declarat fostul campion de box in culisele galei Globurilor de Aur, desfasurata duminica noaptea la Los Angeles, dupa ce filmul "Marea mahmureala/ The Hangover" s-a impus la categoria "cel mai bun film-comedie/ musical", scrie Mediafax.

Surprinzatoarea aparitie a fostului campion de box atat pe scena galei, in timpul inmanarii trofeului, cat si in culise, dupa victoria filmului la categoria in care a fost nominalizat, a reprezentat unul dintre cele mai memorabile evenimente ale serii.

Filmul a fost premiat la Globurile de Aur pentru cea mai buna comedie/musical.

Decernate de Asociatia presei straine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association/ HFPA), premiile Globul de Aur nu anticipeaza neaparat castigatorii galei premiilor Oscar, dar pot, totusi, sa fixeze anumite jaloane pe drumul catre ravnitele distinctii acordate de Academia de film americana. Nominalizarile la premiile Oscar vor fi anuntate pe 2 februarie, iar ceremonia de decernare a acestor distinctii va avea loc pe 7 martie.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-a-schimbat-filmul-marea-mahmureala-viata-lui-mike-tyson-5385621
5385621
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.