Cum a reuşit un profesor să işi construiască casa visurilor cu materiale adunate de la vecini şi prieteni

Postat la 21 noiembrie 2017 150 afişări

Un fost profesor a folosit materiale reciclabile pentru a-şi construi casa visurilor.

Cum a reuşit un profesor să işi construiască casa visurilor cu materiale adunate de la vecini şi prieteni

Pensionarul Michael Buck a strâns toata viaţa materiale reciclabile pentru a-şi pune în practică cel mai mare vis al său. Acela de a construi o căsuţă micuţă şi cochetă şi, mai ales, ecologică.

 

Atunci când a început să lucreze la casă, bărbatul a exclus din start sculele electrice. Buck a fost profesor de desen în Oxforshire. La început, a desenat planul locuinţei pe o foaie albă, iar timp de doi ani a căutat materiale necesare construcţiei. Casa este făcută în totalitate din materiale reciclabile. Geamurile provin de la un fost camion, iar pragurile uşilor aparţin de la ambarcaţiunea unui vecin. Deşi el se consideră mulţumit de ce a iesit, casa nu are curent electric, conductă de gaze sau apă curentă.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.